top of page
2Q3A7976_edited.png

thuis studio

Zit je vast met je interieur en kom je er maar niet uit? Stel je beslissingen rond het inrichten of aankleden van jouw woning uit omdat je de knoop niet kan doorhakken? Heb je een prachtig Pinterestbord en krijg je het maar niet vertaald naar jouw eigen interieur? Of heb je een plan van de architect waar je hulp nodig hebt om lichtpunten, materialen of zelfs de hele inrichting te bepalen?

Dan komen wij met plezier bij jou langs! Gedurende 2 uur brainstormen we over alles wat met jouw interieur te maken heeft. Dat kan gaan van indeling, kleuren en materialen, tot meubels, verlichting en decoratie. Alle knopen waar jij tegenaan loopt, hakken we samen door. Nadien ontvang je een uitgebreid verslag vol handige tips en tricks waar je zelf heel concreet mee aan de slag kan gaan.

styling studio

Wil je een mooi interieur dat helemaal bij jou past, maar weet je zelf niet hoe eraan te starten? Krijg je jouw leefruimte maar niet gezellig ingericht? Kijk je in winkels of webshops rond, en kan je maar niet beslissen?

Dan is de styling studio de oplossing voor jou! Tijdens een kennismakingsgesprek bij jou thuis bespreken we jullie leefgewoonten, de ruimtes die moeten aangepakt worden, jullie stijl, en het budget. Hier gaan wij in onze studio mee aan de slag, om een moodboard, kleurenpalet, uitgebreid meubelvoorstel en 3D beeld uit te werken. Dit interieurvoorstel komen we dan tijdens een tweede afspraak voorstellen, waarna jij een heel concreet plan hebt om uit te voeren. Of te laten uitvoeren, dat kan ook natuurlijk ;-)

2Q3A7642.jpg
2Q3A7977.jpg

ontwerp studio

Ben je aan het bouwen of verbouwen en heb je een ontwerp voor een keuken, badkamer of maatkast nodig? Wil je jouw wildste Pinterest-dromen tot leven brengen in jouw eigen huis? 

Dan komen wij met plezier helpen! Van een praktische vestiairekast tot een prachtige keuken, wij tekenen het voor jou met de grootste zorg en creativiteit uit. Heb je nog geen aannemers die kunnen instaan voor de uitvoering van de werken? Door ons uitgebreid netwerk kunnen we ook voor een kwalitatieve uitvoering en naadloze opvolging zorgen.

bottom of page